Pubblicazioni scientifiche
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Parpinello G.P.; Versari A.; Pasini L., La scelta del tappo ideale: tradizione o innovazione?, «AGRICOLTURA», 2011, 39, pp. 83 - 85 [Articolo in rivista]
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D. Bigi, Razze autoctone in pericolo di estinzione: il Cavallo Bardigiano, «VITA IN CAMPAGNA», 2011, 4, pp. 55 - 55 [Articolo in rivista]
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D. Bigi, Razze zootecniche in pericolo di estinzione: il Cavallo Maremmano, «VITA IN CAMPAGNA», 2011, 5, pp. 51 - 51 [Articolo in rivista]
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D. Bigi, Razze zootecniche in pericolo di estinzione: il Cavallo Murgese, «VITA IN CAMPAGNA», 2011, 6, pp. 47 - 47 [Articolo in rivista]
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Ciavatta C.; Marzadori C., Concimazione fosfatica, servono unità fertilizzanti più efficienti, «TERRA E VITA», 2011, 23, pp. 31 - 32 [Articolo in rivista]
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A. Ragazzoni, Produrre biogas in aziende agro-zootecniche. Normativa attuale e strategie, «TERRITORI», 2011, 3/2011, pp. 38 - 49 [Articolo in rivista]
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A. Roncarati; Sirri F.; Felici A.; Stocchi L.; Melotti P.; Meluzzi A., Effects of dietary supplementation with krill meal on pigmentation and quality of flesh of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss), «ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE», 2011, 10, pp. 139 - 145 [Articolo in rivista] Open Access
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P. Bosi;G. Merialdi; S. Scandurra ; S. Messori; L. Bardasi; I. Nisi; D. Russo; L. Casini; P. Trevisi, Feed supplemented with three different antibiotics improved food intake and reduced the activation of the humoral immune response in healthy weaned pigs but had differing effects on intestinal microbiota, «JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE», 2011, 89, pp. 4043 - 4053 [Articolo in rivista]
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Brandi F; Bar E; Mourgues F; Horváth G; Turcsi E; Giuliano G; Liverani A; Tartarini S; Lewinsohn E; Rosati C;, Study of 'Redhaven' peach and its white-fleshed mutant suggests a key role of CCD4 carotenoid dioxygenase in carotenoid and norisoprenoid volatile metabolism, «BMC PLANT BIOLOGY», 2011, 11, pp. 1 - 14 [Articolo in rivista] Open Access
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E. Chiavaro; S.A. Mahesar; A. Bendini; E. Foroni; E. Valli; L. Cerretani, DSC EVALUATION OF OLIVE OIL DURING ACCELERATED OXIDATION, «ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE», 2011, 23, pp. 164 - 172 [Articolo in rivista]
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Rossi F.; Gardini F.; Rizzotti L.; La Gioia F.; Tabanelli G.; Torriani S., Quantitative Analysis of Histidine Decarboxylase Gene (hdcA) Transcription and Histamine Production by Streptococcus thermophilus PRI60 under Conditions Relevant to Cheese Making, «APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY», 2011, 77, pp. 2817 - 2822 [Articolo in rivista]
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C. Cevoli; L. Cerretani; A. Gori; M.F. Caboni; T. Gallina Toschi; A. Fabbri, Classification of Pecorino cheeses using electronic nose combined with artificial neural network and comparison with GC–MS analysis of volatile compounds, «FOOD CHEMISTRY», 2011, 129, pp. 1315 - 1319 [Articolo in rivista]
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Francesca Gaggia; Paola Mattarelli; Loredana Baffoni; Verena Stenico; Bruno Biavati, Probiotici e prebiotici nell’alimentazione animale, «TECNICA MOLITORIA», 2011, 7, pp. 689 - 707 [Articolo in rivista]
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Viaggi D., Approaches to research in support to agricultural policy: the experience of the CAP-IRE project, «ACTA SCIENTIARUM POLONORUM. OECONOMIA», 2011, 10, pp. 83 - 94 [Articolo in rivista]
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Was A.; Majewski E.; Cyganski L.; Bartolini F.; Floridi M.; Viaggi D., Assessment of economic effects of innovations in automatic milking systems in Podlaskie region (Poland) with the use of real option approach, «ACTA SCIENTIARUM POLONORUM. OECONOMIA», 2011, 10, pp. 107 - 120 [Articolo in rivista]
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F. Kotti; L. Cerretani; M. Gargouri; E. Chiavaro; A. Bendini, Evaluation of the volatile fraction of some Tunisian and Italian commercial virgin olive oils: relation with olfactory attributes, «JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY», 2011, 35, pp. 681 - 698 [Articolo in rivista]
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Muscolo A.; Sidari M.; Panuccio M.R.; Santonoceto C.; Orsini F.; De Pascale S., Plant Responses in Saline and Arid Environments: An Overview., «THE EUROPEAN JOURNAL OF PLANT SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY», 2011, 5, pp. 1 - 11 [Articolo in rivista]
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Viaggi D.; Zanni G., Grano duro: innovazione farà rima con organizzazione, «L'INFORMATORE AGRARIO», 2011, 33, pp. 2 - 5 [Articolo in rivista]
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V. Verardo; D. Arraez-Roman; A. Segura-Carretero; E. Marconi; A. Fernandez-Gutierrez; M. F. Caboni, Determination of Free and Bound Phenolic Compounds in Buckwheat Spaghetti by RP-HPLC-ESI-TOF-MS: Effect of Thermal Processing from Farm to Fork, «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2011, 59, pp. 7700 - 7707 [Articolo in rivista]
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V. Verardo ; C. Serea ; R. Segal; M.F. Caboni, Free and bound minor polar compounds in oats: Different extraction methods and analytical determinations, «JOURNAL OF CEREAL SCIENCE», 2011, 54, pp. 211 - 217 [Articolo in rivista]