Pubblicazioni scientifiche
-
PEZZI F., Macchine per una moderna viticoltura, «MONDO MACCHINA», 2005, 3, pp. 24 - 29 [Articolo in rivista]
-
M.F. Caboni; G. Iafelice; M. Pelillo; E. Marconi, Analysis of fatty acid steryl esters in tetraploid and hexaploids wheats: identification and comparison between chromatographic methods, «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2005, 53, pp. 7465 - 7472 [Articolo in rivista]
-
Bentini M.; Caprara C.; Rondelli V., Mechanical properties of sugar beet roots, «TRANSACTIONS OF THE ASABE», 2005, 48(4), pp. 1429 - 1439 [Articolo in rivista]
-
M. C. Messia; M. F. Caboni; E. Marconi, Storage stability assessment of freeze-dried royal jelly by furosine determination, «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2005, 53, pp. 4440 - 4443 [Articolo in rivista]
-
M.F. Caboni; E. Boselli; M.C. Messia; V. Velazco; A. Fratianni; G. Panfili; E. Marconi, Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray dried whole egg, «FOOD CHEMISTRY», 2005, 92, pp. 293 - 303 [Articolo in rivista]
-
U.Spinabelli; N.Natali; F.Chinnici; C.Riponi; A.Amati, Determinazione del contenuto in piombo (II) nei vini, mediante stripping cronopotenziometrico, «VIGNEVINI», 2005, 6, pp. 79 - 81 [Articolo in rivista]
-
ACCINELLI C.; SEEBINGER J.D.; KOSKINEN W.C.; ; VICARI A.; SADOWSKY M.J., Effects of incorporated corn residues on glyphosate sorption and mineralization in soils, «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2005, 53, pp. 4110 - 4117 [Articolo in rivista]
-
Bruni R.; Pellati F.; Bellardi M.G.; Benvenuti S.; Paltrinieri S.; Bertaccini A.; Bianchi A., Herbal Drug Quality an Phytochemical Composition of Hypericum perforatum L. Affected by Ash Yellows Phytoplasma Infection., «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2005, 53(4), pp. 964 - 968 [Articolo in rivista]
-
PICARD C.; BOSCO M., Maize heterosis affects the structure and dynamics of indigenous rhizospheric auxin-producing Pseudomonas populations, «FEMS MICROBIOLOGY ECOLOGY», 2005, 53, pp. 349 - 357 [Articolo in rivista]
-
PRIEM A.H.; KLAASSEN A.A.K.; REIJERSE E.J.; MEYER T.E.; LUCHINAT C.; CAPOZZI F.; DUNHAM W.R.; HAGEN W.R., EPR analysis of multiple forms of [4Fe–4S]3+ clusters in HiPIPs, «JBIC», 2005, 10, pp. 417 - 424 [Articolo in rivista]
-
ADE G.; BALLONI S.; PEZZI F., Valutazione di un'irroratrice a tunnel nei trattamenti al vigneto, «INFORMATORE FITOPATOLOGICO», 2005, 6, pp. 37 - 43 [Articolo in rivista]
-
Iotti M.; Barbieri E.; Stocchi V.; Zambonelli A., Morphological and molecular characterisation of mycelia of ectomycorrhizal fungi in pure culture., «FUNGAL DIVERSITY», 2005, 19, pp. 51 - 68 [Articolo in rivista]
-
Barbieri E.; Bertini L.; Rossi I.; Ceccaroli P.; Saltarelli R.; Guidi C.; Zambonelli A.; Stocchi V., New evidence for bacterial diversity in the ascocarp of the ectomycorrhizal fungus Tuber borchii Vittad., «FEMS MICROBIOLOGY LETTERS», 2005, 247, pp. 23 - 35 [Articolo in rivista]
-
Gioacchini A. M.; Menotta M.; Bertini L.; Rossi I.; Zeppa S.; Zambonelli A.; Piccoli G.; Stocchi V., Solid-phase microextraction gas chromatography/massspectrometry: a new method for species identificationof truffles., «RAPID COMMUNICATIONS IN MASS SPECTROMETRY», 2005, 19, pp. 2365 - 2370 [Articolo in rivista]
-
A. Carrasco-Pancorbo; L. Cerretani; A. Bendini; A. Segura-Carretero; T. Gallina Toschi; A. Fernández-Gutiérrez, Analytical determination of polyphenols in olive oils, «JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE», 2005, 28, pp. 837 - 858 [Articolo in rivista]
-
ACCINELLI C.; SCREPANTI C.; VICARI A.; CATIZONE P., Glyphosate and glufosinate-ammonium runoff from a corn-growing area in Italy, «AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT», 2005, 25, pp. 407 - 412 [Articolo in rivista]
-
Accinelli Cesare; Screpanti Claudio; Vicari Alberto, Influence of flooding on the degradation of linuron, isoproturon and metolachlor, «AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT», 2005, 25, pp. 401 - 406 [Articolo in rivista]
-
Masia A.; Musacchi S.; Quartieri M.; Ancarani V., Effetto dei fattori idrici e termici su stress ossidativo, induzione della gommosi e metabolismo dell'etilene nel pesco, «RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA», 2005, 7-8, pp. 53 - 58 [Articolo in rivista]
-
F.Chinnici; U.Spinabelli; C.Riponi; A.Amati, Optimization of the determination of organic acid and sugars in fruit juices by ion-exclusion liquid chromatography, «JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS», 2005, 18, pp. 121 - 130 [Articolo in rivista]
-
Poggi Pollini C.; Pignatta D.; Giunchedi L., La moria del pero, «INFORMATORE FITOPATOLOGICO», 2005, 55 (6), pp. 16 - 19 [Articolo in rivista]