Pubblicazioni scientifiche
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C. Marzadori; C. Ciavatta, Gestione dell'azoto organico nei suoli agricoli., «TERRA E VITA», 2004, 37, pp. 64 - 68 [Articolo in rivista]
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N.A. Ramieri; C. Marzadori; C. Ciavatta, Ruolo della temperatura sui concimi a base di gelatina per uso agricolo, «L'INFORMATORE AGRARIO», 2004, 37, pp. 35 - 38 [Articolo in rivista]
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CAVANI C.; BETTI M.; BIANCHI M.; PETRACCI M., Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne, «RIVISTA DI CONIGLICOLTURA», 2004, 2, pp. 36 - 42 [Articolo in rivista]
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Amaducci S.; Monti A.; Venturi G., Non-structural carbohydrates and fibre components of sweet and fibre sorghum as affected by low and normal input techniques., «INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS», 2004, 20, pp. 111 - 118 [Articolo in rivista]
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Baldoni G.; Mantovi P.; Piccinini S., Un'esperienza di prove a lunga scadenza su terreni e colture agrarie, «ARPA RIVISTA», 2004, 5, pp. 12 - 14 [Articolo in rivista]
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M. Bittelli; M. Flury; G. S. Campbell; V. Schulz, Characterization of a spiral-shaped time domain reflectometry probe, «WATER RESOURCES RESEARCH», 2004, 40, pp. (W09205) 1 - 9 [Articolo in rivista]
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M. Bittelli; M. Flury; K. Roth, Use of dielectric spectroscopy to estimate ice content in frozen porous media, «WATER RESOURCES RESEARCH», 2004, 40, pp. (W04212) 1 - 11 [Articolo in rivista]
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Bertaccini A.; S. Botti; D. Tabanelli; G. Dradi; C. Fogher; A. Previati, Micropropagation and establishment of mite borne virus-free garlic (Allium sativum), «ACTA HORTICULTURAE», 2004, 631, pp. 201 - 206 [Articolo in rivista]
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Pastore M.; S. Paltrinieri; R. Priore; A.M. Simeone; E. Raffone; M. Santonastaso; A. Bertaccini, Phytoplasma detection in Empoasca decedens Paoli and Empoasca spp. and their possible role as vectors of European stone fruit yellows (16SrX-B) phytoplasma, «ACTA HORTICULTURAE», 2004, 657, pp. 507 - 511 [Articolo in rivista]
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Ember I.; L. Krizbai; S. Botti; A. Bertaccini; M. Nemeth; Gy. Bohár; M. Szakál; R. Zsovák-Hangyál; M. Kölber, Identification of phytoplasmas on poamceous fruit tree species in Hungary, «ACTA HORTICULTURAE», 2004, 657, pp. 443 - 448 [Articolo in rivista]
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DINDO M.L., A research programme on the possible side effects of Bacillus thuringiensis Berliner on Exorista larvarum (L.), a tachinid parasitoid of forest defoliating Lepidoptera., «TACHINID TIMES», 2004, 17, pp. 1 - 2 [Articolo in rivista]
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D. Pancaldi; A. Pisi; I. Alberti; S. Romani, Control of Fusarium head blight and accumulation of deoxynivalenol in durum wheat grain, semolina and bran, «PHYTOPATHOLOGIA MEDITERRANEA», 2004, 43, pp. 351 - 359 [Articolo in rivista] Open Access
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L. Cavani; C. Ciavatta, Ritenzione idrica in concimi a base di gelatina per uso agricolo., «L'INFORMATORE AGRARIO», 2004, 33, pp. 77 - 78 [Articolo in rivista]
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BLANCO A.; SIMEONE R.; CENCI A.; GADALETA A.; TANZARELLA O.A.; PORCEDDU E.; SALVI S.; TUBEROSA R.; FIGLIUOLO G.; SPAGNOLETTI P.; RODER M.S.; KORZUN V., Extension of the Messapia x Dicoccoides linkage map of Triticum turgidum (L.) Thell., «CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGY LETTERS», 2004, 9, pp. 529 - 541 [Articolo in rivista]
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LI Y; SHI Y.S.; DUL J.Y.; SONG Y.C.; TUBEROSA R; WANG T.Y., Analysis of genetic diversity in maize inbred lines based on AFLP markers., «MAYDICA», 2004, 49, pp. 89 - 95 [Articolo in rivista]
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M. Bonoli; A. Bendini; L. Cerretani; G. Lercker; T. Gallina Toschi, Qualitative and semiquantitatve analysis in extra virgin olive oils as a function of the ripening degree of olive fruits by different analytical techniques, «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2004, 52, pp. 7026 - 7032 [Articolo in rivista]
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T. Gallina Toschi; B. Biguzzi; L. Cerretani; A. Bendni; A. Rotondi; G. Lercker, Effect of crushing time and temperature of malaxation on the oxidative stability of a monovarietal extra-virgin olive oil, obtained by different industrial processing systems, «PROGRESS IN NUTRITION», 2004, 6, pp. 132 - 138 [Articolo in rivista]
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L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; M. Mari; G. Lercker; T. Gallina Toschi, Evaluation of the oxidative stability and organoleptic properties of extra-virgin olive oils in relation to olive ripening degree, «PROGRESS IN NUTRITION», 2004, 6, pp. 50 - 56 [Articolo in rivista]
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G. Sacchetti; G. Pinnavaia; E. Guidolin; M Dalla Rosa, Effects of extrusion temperature and feed composition on the functional, physical and sensory properties of chestnut and rice flour-based snack-like products, «FOOD RESEARCH INTERNATIONAL», 2004, (37) 5, pp. 527 - 534 [Articolo in rivista]
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SGOLASTRA F.; TESORIERO D.; GRAZI C.; MACCAGNANI B., Nest recognition and individual nest marking in Osmia cornuta (Latreille) (Hymenoptera Megachilidae): Preliminary study, «INSECT SOCIAL LIFE», 2004, 5, pp. 147 - 153 [Articolo in rivista]