Pubblicazioni scientifiche
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A. Patocchi; I. Szankowski; S. Tartarini; S. Sansavini; C. Gessler, Recombinant DNA technology in apple: advantages of cisgenic apples, in: COST Action 864 - Pome fruit health research in Europe: current status 2006, WIEN, Stich K, Steffeck R, Halbwirth H, Persen U, 2006, pp. 152 - 153 (atti di: COST Action 864: Pome fruit health research in Europe, Vienna, Austria, 20-21 November 2006) [Riassunto (Abstract)]
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I. Szankowski; C. Gessler; S. Tartarini; S. Sansavini; A. Patocchi; H. Flachoswky; T. Fischer; D. Treutter, Genetic engineering of apple and pear, in: Cost Action 864 – Pome Fruit Health Research in Europe: current status 2006, WIEN, Stich K, Steffeck R, Halbwirth H, Persen U, 2006, pp. 178 - 180 (atti di: Cost Action 864 – Pome Fruit Health Research in Europe: current status 2006, Vienna, Austria, 20-21 November 2006) [Riassunto (Abstract)]
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Dondini L.; Pierantoni L.; Tartarini S.; Sansavini S, Development of molecular markers linked to Erwinia amylovora, Venturia pyrina and Cacopsilla pyri resistances in European pear., in: COST Action 864: Pome fruit health research in Europe, WIEN, Stich K, Steffeck R, Halbwirth H, Persen U, 2006, pp. 97 - 98 (atti di: COST Action 864: Pome fruit health research in Europe, Vienna, Austria, 20-21 November 2006,) [Riassunto (Abstract)]
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V. Gallerani; D. Viaggi, Il valore dell’acqua per il territorio e l’ambiente rurale, in: Proceedings of the III AISSA Congress, Firenze, Associazione Italiana Società Scientifiche Agrarie, 2006, 1, pp. 569 - 576 (atti di: Atti 3° Convegno AISSA “Il pianeta acqua nel continente agricoltura”, Reggio Emilia, 6-7 dicembre 2005) [Contributo in Atti di convegno]
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A. Segrè; H. Petrics, The role of women in on-farm diversification. The case of the Transdanubia Region of Hungary, «EST-OVEST», 2006, 2, pp. 3 - 18 [Articolo in rivista]
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A. Brunelli; A. Canova; M. Collina (a cura di): MISCELLANEA, GIORNATE FITOPATOLOGICHE protezione delle piante, qualità, ambiente, BOLOGNA, CLUEB, 2006, pp. 1130 . [Curatela]
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Conti S.; Noli E., Flusso genico da organismi geneticamente modificati in bietola, «DAL SEME», 2006, 1, pp. 49 - 56 [Articolo in rivista]
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De Cesare A.; Manfreda G.; Bondioli V.; Franchini A., Isolation and Characterisation of Campylobacteriaceae from pork and poultry meat in Italy., in: Proceedings Emerging Campylobacter spp. in the food chain CAMPYCHECK, DUBLIN, s.n, 2006, pp. 31 - 34 (atti di: Emerging Campylobacter spp. in the food chain CAMPYCHECK, Croke Park Conference Centre, Dublin, Ireland, February 8th 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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Romani S.; Rocculi P.; Dalla Rosa M., Studio preliminare sull'uso del naso elettronico per discriminare i biscotti in funzione della formulazione, «INDUSTRIE ALIMENTARI», 2006, 45, pp. 1273 - 1276 [Articolo in rivista]
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Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M., Infrared oven efficiency assessment of pizza baking process by thermal (DSC) and image analysis, in: Technological innovation and enhancement of marginal products, FOGGIA, Grenzi Claudio, 2006, pp. 187 - 190 (atti di: Technological innovation and enhancement of marginal products, Foggia, 6-8 Aprile 2005) [Contributo in Atti di convegno]
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Rocculi P.; Del Nobile M.A.; Romani S.; Baiano A.; Dalla Rosa M., Use of a simple mathematical model to evaluate dipping and MAP effects on aerobic respiration of minimally processed apples, «JOURNAL OF FOOD ENGINEERING», 2006, 76, pp. 334 - 340 [Articolo in rivista]
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ROMBOLA' A.D.; QUARTIERI M.; DONATI G.; GRITCAN S.; VALLI S.; PELLICONI F.; SCUDELLARI D.; FONTANA M.; MARANGONI B.; TAGLIAVINI M., Incremento della disponibilità di potassio nel vigneto mediante irrigazione e fertirrigazione, in: null, «COLTURE PROTETTE», 2006, 1, pp. 39 - 39 (atti di: VII Giornate Tecniche SOI, Padova, 2-3 Dicembre 2005) [Riassunto (Abstract)]
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S. De Filippi; M. Modesto; P. Trevisi; L. Casini; M. Mazzoni; B. Biavati; P. Bosi, PhN12.6 - Choice of a probiotic Bifidobacterium, and of the best dietary dose, by a selection protocol for the highest ability to multiply in the gut of weaning pigs, in: Proceedings of the EAAP 57th Annual Meeting http://www.eaap.org/Antalya/sessions/Ph12_session_12.htm, ROME, European Association for Animal Production (EAAP), 2006(atti di: 57th EAAP Annual Meeting, Antalya, Turkey, September 17-20 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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S. De Filippi; P. Trevisi; M. Modesto; M. Mazzoni; B. Biavati; P. Bosi, Dietary supplementation with a prebiotic and with Bifidobacterium animalis affects TLR2 gene expression in mesenteric lymph nodes of weaned pigs, in: 1a Giornata di Studio Congiunta - Aspetti Biochimici e Nutrizionali dell'Interazione Geni-Nutrienti. Book of abstracts, BOLOGNA, Soc.It.Nutr.Um. - Soc.It.Bioch., 2006, pp. 13 - 13 (atti di: 1a Giornata di Studio Congiunta - Aspetti Biochimici e Nutrizionali dell'Interazione Geni-Nutrienti, Bologna, 17 maggio 2006) [Riassunto (Abstract)]
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Venturi L.; Rocculi P.; Cremonini M.A.; Cavani C.; Dalla Rosa M., Study of water mobility in chicken breast meat by the combination of DSC and NMR techniques, in: PROF. DA-WEN SUN, Proceeding of the 2nd Congress Future on Food Engineering, s.l, s.n, 2006, 2, pp. 1089 - 1090 (atti di: Future on Food Engineering, Varsavia, 26-28 Aprile, 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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ALESSANDRINI L.; ROMANI S.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M., Application of FT-NIR technique for the discrimination and quality evaluation of differently roasted coffee beans, in: Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, s.l, s.n, 2006, 13, pp. 1089 - 1090 (atti di: 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, Nantes (France), 17-21 Settembre 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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ROMANI S.; BACCHIOCCA M.; ROCCULI P.; DALLA ROSA M., Effect of some frying conditions on acrylamide content in french fries, in: Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, s.l, s.n, 2006, 13, pp. 1785 - 1786 (atti di: 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, Nantes (Francia), 17-21 Settembre 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M., Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement, in: Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, s.l, s.n, 2006(atti di: 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, Nantes (Francia), 17-21 Settembre 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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COCCI E.; ROCCULI P.; ROMANI S.; DALLA ROSA M., Effects of non-conventional MAP and 1-MCP treatment on vitamin C maintenance of MP kiwifruit, in: Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, s.l, s.n, 2006, pp. 1787 - 1788 (atti di: 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, Nantes (Francia), 17-21-Settembre 2006) [Contributo in Atti di convegno]
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BALESTRA F.; ANGIOLONI A.; ROCCULI P.; PINNAVAIA G.G.; DALLA ROSA M., Physical, textural and sensory characteristics of a typical regional bread, in: Proceeding of the 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, s.l, s.n, 2006, pp. 1783 - 1784 (atti di: 13th IUFoST World Congress of Food Science & Technology, Nantes (Francia), 17-21 Settembre 2006) [Contributo in Atti di convegno]