Pubblicazioni scientifiche
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Ripullone F.; Rivelli A.; Baraldi R.; Guarini R.; Guerrieri M.R.; Magnani F.; Peñuelas J.; Raddi S.; Borghetti M., Effectiveness of the photochemical reflectance index to track photosynthetic activity over a range of forest tree species and plant water status, «FUNCTIONAL PLANT BIOLOGY», 2011, 38, pp. 177 - 186 [Articolo in rivista]
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M.E. GUERZONI; A. GIANOTTI; D. SERRAZANETTI, Fermentation as a tool to improve healthy properties of bread, in: Flour and breads and their fortification in health and disease prevention, LONDON, V. R. Preedy, R. R. Watson, & V. B. Patel, 2011, pp. 385 - 393 [Capitolo/Saggio in libro]
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M.E. GUERZONI; A. GIANOTTI; P.VERNOCCHI, Effect of starch addition to fluid dough during the bread making process, in: V. R. PREEDY R. R. WATSON V. B. PATEL, Flour and breads and their fortification in health and disease prevention, LONDON, Academic Press, Elsevier, 2011, pp. 375 - 384 [Capitolo/Saggio in libro]
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Dal Bello E.; Zanaroli G.; Negroni A.; Di Gioia D.; Ruzzi M.; Fava F., Vanillin production from ferulic acid with Pseudomonas fluorescens BF13, in: Proceedings of the 5th European Bioremediation Conference, July 4-7 2011, Chania, Crete, Greece, s.l, s.n, 2011, pp. 1 - 4 (atti di: 5th European Bioremediation Conference, Chania, Crete, Greece, 4-7 July, 2011) [Contributo in Atti di convegno]
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Asioli D.; Canavari M.; Pignatti E., Role of Sensory Attributes in the Food Marketing: An Exploratory Analysis in the Italian Organic Food Producers, in: System Dynamics and Innovation in Food Networks 2011, BONN, ILB Press, 2011, pp. 33 - 51 (atti di: 5th International European Forum on System Dynamics and Innovation in Food Networks, organized by the International Center for Food Chain and Network Research, University of Bonn, Germany, Innsbruck-Igls, Austria, February 14-18, 2011) [Contributo in Atti di convegno]
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A. Segrè, Last Minute Market, in: M. CORRADO A. LAMBERTINI, Atlante delle nature urbane. Centouno voci per i paesaggi quotidiani, BOLOGNA, Editrice compositori, 2011, pp. 68 - 83 [Capitolo/Saggio in libro]
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A. Segrè, Diventiamo acqua, amici miei!, «L'UNITÀ», 2011, 238/2011, pp. 38 - 39 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Salviamo il salvabile, «SAPERE», 2011, n. 1 (1072), pp. 20 - 29 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, PSR, bisogna saper spendere, «TERRA E VITA», 2011, 24, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, la crescita affonda in un mare di parole, «TERRA E VITA», 2011, 33, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Mosse anticrimine per l'agricoltura, «TERRA E VITA», 2011, 26, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Agraria, riforma mangia-facoltà, «TERRA E VITA», 2011, 22, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Doha round ultima chiamata, «TERRA E VITA», 2011, 7, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Cooperazione prove di alleanza, «TERRA E VITA», 2011, 5, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Cambiamenti di clima e cultura, «TERRA E VITA», 2011, 1, pp. 3 - 3 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Parole: terraa, «451», 2011, 4, pp. 44 - 45 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Parole: acqua, «451», 2011, 3, pp. 43 - 44 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Parole: decrescita, «451», 2011, 5, pp. 43 - 44 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Parole: rifiuto, «451», 2011, 6, pp. 43 - 44 [Articolo in rivista]
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A. Segrè, Parole: ogiemme, «451», 2011, 7, pp. 41 - 42 [Articolo in rivista]