Pubblicazioni scientifiche
-
Mojaverian, Seyed Mojtaba; Soltanpour, Yazdan; Ahmadi Kaliji, Sina, Investigation the tourism sustainability and tourist viewpoint., in: -, 2015, pp. 1 - 8 (atti di: The 1st National Conference of Tourism, Geography and Clean Environment, Hamedan, IRAN, May 21, 2015) [Contributo in Atti di convegno]
-
Porto S.M.C.; Valenti F.; Cascone G.; Arcidiacono C., Thermal insulation of a flour mill to improve effectiveness of the heat treatment for insect pest control, «E-JOURNAL - CIGR», 2015, 2015, pp. 94 - 104 [Articolo in rivista]
-
Wongprawmas R.; Canavari M.; Waisarayutt C., A multi-stakeholder perspective on the adoption of good agricultural practices in the thai fresh produce industry, «BRITISH FOOD JOURNAL», 2015, 117, pp. 2234 - 2249 [Articolo in rivista]
-
Andrea Segrè, Simone Arminio, L’oro nel piatto – valore e valori del cibo, Torino, Einaudi, 2015, pp. 200 . [Monografia/Trattato scientifico in forma di libro]
-
Andrea Segrè, CIBO, Bologna, Il Mulino, 2015, pp. 118 . [Monografia/Trattato scientifico in forma di libro]