Pubblicazioni scientifiche
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Camerlengo, F.; Sestili, F.; Silvestri, M.; Colaprico, G.; Margiotta, B.; Ruggeri, R.; Lupi, R.; Masci, S.; Lafiandra, D., Production and molecular characterization of bread wheat lines with reduced amount of ?-type gliadins, «BMC PLANT BIOLOGY», 2017, 17, pp. 1 - 11 [Articolo in rivista] Open Access
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Andrea Segrè, Mangia come sai – cibo che nutre, cibo che consuma, Bologna, EMI, 2017, pp. 96 . [Monografia/Trattato scientifico in forma di libro]
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Andrea Segrè, Il gusto per le cose giuste, Milano, Mondadori, 2017, pp. 161 . [Monografia/Trattato scientifico in forma di libro]
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Gottardi, D.; Siroli, L.; D'Alessandro, M.; Braschi, G.; Patrignani, F.; Lanciotti, R., Nonthermal approaches to increase the shelf life and safety of vegetable puree: technical aspects of ultra high pressure homogenization processes and case studies, in: The Microbiological Quality of Food: Foodborne Spoilers, Amsterdam, Elsevier, 2017, pp. 381 - 395 (WOODHEAD PUBLISHING SERIES IN FOOD SCIENCE, TECHNOLOGY AND NUTRITION) [Capitolo/Saggio in libro]