Pubblicazioni scientifiche
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Baselice A.; Prosperi M.; Marini Govigli V.; Lopolito A., Application of a comprehensive methodology for the evaluation of social innovations in rural communities, «SUSTAINABILITY», 2021, 13, pp. 1 - 15 [Articolo in rivista] Open Access
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Sabaghian S.; Braschi G.; Vannini L.; Patrignani F.; Samsulrizal N.H.; Lanciotti R., Isolation and identification of wild yeast from malaysian grapevine and evaluation of their potential antimicrobial activity against grapevine fungal pathogens, «MICROORGANISMS», 2021, 9, pp. 1 - 16 [Articolo in rivista] Open Access
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Sevindik O.; Kelebek H.; Rombola A.D.; Selli S., Grape seed oil volatiles and odour activity values: a comparison with Turkish and Italian cultivars and extraction methods, «JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY», 2021, 59, pp. 1968 - 1981 [Articolo in rivista]
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Zhu C.; Tang K.; Lu X.; Tang J.; Laghi L., An untargeted metabolomics investigation of milk from dairy cows with clinical mastitis by 1H-NMR, «FOODS», 2021, 10, pp. 1 - 10 [Articolo in rivista] Open Access
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Parolin C.; Croatti V.; Laghi L.; Giordani B.; Tondi M.R.; De Gregorio P.R.; Foschi C.; Vitali B., Lactobacillus Biofilms Influence Anti-Candida Activity, «FRONTIERS IN MICROBIOLOGY», 2021, 12, pp. 1 - 11 [Articolo in rivista] Open Access
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Laghi L.; Mastromarino P.; Prosperi M.; Morales M.A.; Calderoni S.; Santocchi E.; Muratori F.; Guiducci L., Are fecal metabolome and microbiota profiles correlated with autism severity? A cross-sectional study on ASD preschoolers, «METABOLITES», 2021, 11, pp. 1 - 15 [Articolo in rivista] Open Access
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Silvia Granata, Fabio Vivarelli, Donatella Canistro, Dario Mercatante, Maria Teresa Rodriguez-Estrada, Gianluca Sgarbi, Moreno Paolini, Effects of heated tobacco products on the liver, in: N/A, 2021(atti di: European Congress of Pharmacology EPHAR, Praga, 6-8 Dicembre 2021) [Poster]
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Sangiorgio D.; Cellini A.; Spinelli F.; Farneti B.; Khomenko I.; Muzzi E.; Savioli S.; Pastore C.; Rodriguez-Estrada M.T.; Donati I., Does organic farming increase raspberry quality, aroma and beneficial bacterial biodiversity?, «MICROORGANISMS», 2021, 9, pp. 1 - 20 [Articolo in rivista] Open Access
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Leroy, Frédéric; Petracci, Massimiliano, Rabbit meat: valuable nutrition or too-cute-to-eat?, «WORLD RABBIT SCIENCE», 2021, 29, pp. 239 - 246 [Articolo in rivista] Open Access
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Ilaria Braschi, Paola Mattarelli, Luciano Cavani, Paolo Trevisi, REFLUA, NO ALLA PERSISTENZA DI ANTIBIOTICI NEI LIQUAMI, «RIVISTA DI SUINICOLTURA», 2021, LXII, pp. 44 - 46 [Articolo in rivista]
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Giuseppe Anacoreta, Marco Medici, Maurizio Canavari, Towards a Phenotype Classification of Agricultural Robots, in: Proceedings of the European Conference on Agricultural Engineering AgEng2021, Évora, Universidade de Évora, 2021, pp. 126 - 131 [Capitolo/Saggio in libro]
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Abouelenein D.; Angeloni S.; Caprioli G.; Genovese J.; Mustafa A.M.; Nzekoue F.K.; Petrelli R.; Rocculi P.; Sagratini G.; Tappi S.; Torregiani E.; Vittori S., Effect of plasma activated water on selected chemical compounds of rocket-salad (Eruca sativa mill.) leaves, «MOLECULES», 2021, 26, pp. 1 - 17 [Articolo in rivista] Open Access
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Versari, A., Ricci, A., Parpinello, G.P., Ragni, L., Babini, E., Prediction of astringency in red wine using tribology approach to study in-mouth perception, in: MACROWINE 2021 - BOOK of ABSTRACTS, 2021, pp. 1 - 1 (atti di: MACROWINE 2021, Virtuale, 23-30 giugno (Comunicazione)) [Riassunto (Abstract)] Open Access
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Ugliano, M., Marangon; M., Mattivi, F., Parpinello, G.P., Piombino, P., Rolle, L.,, The aroma diversity of italian white wines., in: MACROWINE 2021 - BOOK of ABSTRACTS, 2021, pp. 1 - 1 (atti di: MACROWINE 2021, Virtuale, 23-30 giugno (Comunicazione)) [Riassunto (Abstract)] Open Access
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Giacosa, S., Parpinello, G.P., Río-Segade, S., Ricci, A., Paissoni, M.A., Curioni, A., Marangon, M., Mattivi, F., Arapitsas, P., Moio, L., Piombino, P., Ugliano, M., Slaghenaufi, D., Gerbi, V., Rolle, L., Versari, A., La diversità dei vini rossi. Caratteristiche compositive di base, del colore e degli indici fenolici per descrivere la diversità dei vini rossi monovarietali italiani., «OICCE TIMES», 2021, 22, pp. 15 - 21 [Articolo in rivista]
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Brossard. N., Gonzalez-Munoz, B., Pavez, C., Ricci, A., Wang, X., Osorio, F., Bordeu, E., Parpinello, G.P., Chen, J., Astringency sub-qualities of red wines and the influence of wine–saliva aggregates, «INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY», 2021, 56, pp. 5382 - 5394 [Articolo in rivista] Open Access
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Marcon A.R.; Delamare A.P.L.; Schwarz L.V.; Pasini L.; Versari A.; Parpinello G.P.; Echeverrigaray S., Volatile and sensory composition of Brazilian Muscat sparkling wine and Asti, «JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION», 2021, 45, pp. 1 - 9 [Articolo in rivista]
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Glicerina V, Siroli L, Ticchi N, Capelli F, Accorsi R, Gherardi M, Fiorini M, Andrisano V, Colombo V, Manzini R, Lanciotti R, Romani S, INFLUENCE OF AN INNOVATIVE, BIODEGRADABLE MULTILAYER ACTIVE PACKAGING ON “PESTO” SAUCE CHARACTERISTICS DURING STORAGE, in: Giancarlo Colelli E Milena Corredig, FIRST CIRCUL-A-BILITY CONFERENCE Re-thinking Packaging for Circular & Sustainable Food Supply Chains of the Future-Book of Abstract, 2021, pp. 32 - 32 (atti di: FIRST CIRCUL-A-BILITY CONFERENCE Re-thinking Packaging for Circular & Sustainable Food Supply Chains of the Future, Online, 26-29 Settembre 2021) [Contributo in Atti di convegno] Open Access
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Invincibile, D., Slaghenaufi, D., Luzzini, G., Marangon, M., Mattivi, F., Moio, L., Versari, A., Rio-Segade, S., Ugliano, M., Electrochemical diversity of italian withe wines., in: MACROWINE 2021 - BOOK of ABSTRACTS, 2021(atti di: MACROWINE 2021, Virtuale, 23-30 giugno) [Poster] Open Access
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Barbieri, Federica; Tabanelli, Giulia; Montanari, Chiara; Dall'Osso, Nicolò; Šimat, Vida; Smole Možina, Sonja; Baños, Alberto; Özogul, Fatih; Bassi, Daniela; Fontana, Cecilia; Gardini, Fausto, Mediterranean Spontaneously Fermented Sausages: Spotlight on Microbiological and Quality Features to Exploit Their Bacterial Biodiversity, «FOODS», 2021, 10, pp. 1 - 25 [Articolo in rivista] Open Access