Pubblicazioni scientifiche
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Pieri L.; Matzneller P.; Gaspari N.; Marotti I.; Dinelli G.; Rossi P, Bulk Atmospheric Deposition in the Southern Po Valley (Northern Italy), «WATER AIR AND SOIL POLLUTION», 2010, 210, pp. 1 - 15 [Articolo in rivista]
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Laghi L.; Parpinello G. P.; Del Rio D.; Calani L.; A. U. Mattioli; Versari A., Fingerprint of enological tannins by multiple techniques approach, «FOOD CHEMISTRY», 2010, 121, pp. 783 - 788 [Articolo in rivista]
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M. Schiavon; Pizzeghello D.; Muscolo A.; Vaccaro S.; Francioso O.; Nardi S., High molecular size humic substances enhance phenylpropanoid metabolism in maize (Zea mays L.), «JOURNAL OF CHEMICAL ECOLOGY», 2010, 36, pp. 662 - 669 [Articolo in rivista]
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D. VIAGGI; M. RAGGI; V. GALLERANI; S. GOMEZ Y PALOMA, The impact of EU Common Agricultural Policy decoupling on farm households: income vs. investment effects, «INTERECONOMICS», 2010, 45(3), pp. 188 - 192 [Articolo in rivista]
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D. Viaggi; M. Raggi; S. Gomez y Paloma, Uso del pagamento unico e reazione al disaccoppiamento in alcuni paesi dell'Unione Europea, «AGRIREGIONIEUROPA», 2010, anno6, n. 20, pp. 1 - 7 [Articolo in rivista]
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PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C., Pre-slaughter handling and slaughtering factors influencing poultry product quality, «WORLD'S POULTRY SCIENCE JOURNAL», 2010, 66, pp. 17 - 26 [Articolo in rivista]
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A. BENDINI; L. CERRETANI; M.D. SALVADOR; G. FREGAPANE; G. LERCKER, STABILITY OF THE SENSORY QUALITY OF VIRGIN OLIVE OIL DURING STORAGE: AN OVERVIEW, «ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY», 2010, 60, pp. 5 - 18 [Articolo in rivista]
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J. Lozano-Sanchez; L. Cerretani; A. Bendini; A. Segura-Carretero; A. Fernandez-Gutierrez, Filtration process of extra virgin olive oil: effect on minor components, oxidative stability and sensorial and physicochemical characteristics, «TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY», 2010, 21, pp. 201 - 211 [Articolo in rivista]
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C. Nocentini; G. Certini; H. Knicker; O. Francioso; C. Rumpel, Nature and reactivity of charcoal produced and added to soil during wildfire are particle-size dependent, «ORGANIC GEOCHEMISTRY», 2010, 41, pp. 682 - 689 [Articolo in rivista]
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Zanasi C.; Rota C., Relazioni entro e tra imprese: un approccio teorico unificato, «SVILUPPO & ORGANIZZAZIONE», 2010, XL, pp. 58 - 73 [Articolo in rivista]
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Gioacchini P.; Montecchio D.; Grigatti M.; Bolognesi S.; Schiatti P.; Ciavatta C., Distribuzione del carbonio organico e dell’azoto in pereti biologici e convenzionali dell’Emilia-Romagna, «RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA», 2010, 3, pp. 28 - 31 [Articolo in rivista]
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Montecchio D.; Gioacchini P.; Ciavatta C., Modificazione della distribuzione del carbonio con l’inerbimento: nuove esperienze su pesco, «RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA», 2010, 3, pp. 24 - 27 [Articolo in rivista]
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Versari A.; Parpinello G.P.; Scazzina F.; Del Rio D., Prediction of total antioxidant capacity of red wine by Fourier transform infrared spectroscopy, «FOOD CONTROL», 2010, 21, pp. 786 - 789 [Articolo in rivista]
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Tassinari P.; Torreggiani D.; Benni S.; Dall'Ara E., Research model for farm building design: General structure and physiognomic characterization phase, «E-JOURNAL - CIGR», 2010, 12, pp. 47 - 54 [Articolo in rivista]
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Tassinari P.; Carfagna E.; Torreggiani D.; Benni S.; Zagoraiou M., The study of changes in the rural built environment: Focus on calibration and improvement of an areal sampling approach, «BIOSYSTEMS ENGINEERING», 2010, 105, pp. 486 - 494 [Articolo in rivista]
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Fontanesi L.; Forestier L.; Allain D.; Scotti E.; Beretti F.; Deretz-Picoulet S.; Pecchioli E.; Vernesi C.; Robinson T.J.; Malaney J.L.; Russo V.; Oulmouden A., Characterization of the rabbit agouti signaling protein (ASIP) gene: transcripts and phylogenetic analyses and identification of the causative mutation of the nonagouti black coat colour, «GENOMICS», 2010, 95, pp. 166 - 175 [Articolo in rivista]
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Fontanesi L.; Speroni C.; Buttazzoni L.; Scotti E.; Nanni Costa L.; Davoli R.; Russo V., Association between cathepsin L (CTSL) and cathepsin S (CTSS) polymorphisms and meat production and carcass traits in Italian Large White pigs., «MEAT SCIENCE», 2010, 85, pp. 331 - 338 [Articolo in rivista]
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L. Cerretani; T. Gallina Toschi, Un film tubolare per salvare la qualità e il colore dell'olio, «OLIVO & OLIO», 2010, 4, pp. 46 - 48 [Articolo in rivista]
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Marotti I.; Marotti M.; Piccaglia R.; Nastri A.; Grandi S.; Dinelli G., Thiophene occurrence in different Tagetes species: agricultural biomasses as sources of biocidal substances, «JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE», 2010, 90, pp. 1210 - 1217 [Articolo in rivista]
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Simò C.; Dominguez-Vega E.; Marina M.L.; Garcia M.C.; Dinelli G.; Cifuentes A., CE-TOF MS analysis of complex protein hydrolyzates from genetically modified soybeans – A tool for foodomics, «ELECTROPHORESIS», 2010, 31, pp. 1175 - 1183 [Articolo in rivista]