Pubblicazioni scientifiche
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Monti A.; Amaducci MT.; Venturi G., Growth response, leaf gas-exchange and fructan accumulation of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) as affected by different water regimes., «EUROPEAN JOURNAL OF AGRONOMY», 2005, 23, pp. 136 - 145 [Articolo in rivista]
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P. P. Diotallevi; L. Landi; S. Benni, tipologie di isolamento alla base per la protezione sismica degli edifici, «INARCOS», 2005, 657, pp. 95 - 105 [Articolo in rivista]
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G. Sorrenti; M. Quartieri; M. Tagliavini, La fertirrigazione delle specie arboree da frutto, «PHYTOMAGAZINE», 2005, 10, pp. 51 - 62 [Articolo in rivista]
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Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Macchioni P.; De Leonibus E., Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig., «MEAT SCIENCE», 2005, 69, pp. 107 - 114 [Articolo in rivista]
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Lo Fiego D.P.; Macchioni P.; Santoro P.; Pastorelli G.; Corino C., Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry cured Parma ham., «MEAT SCIENCE», 2005, 70, pp. 285 - 291 [Articolo in rivista]
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Pastorelli G.; Moretti V.M.; Macchioni P.; Lo Fiego D.P.; Santoro P.; Panseri S.; Rossi R.; Corino C., Influence of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition and volatile compounds profile of heavy pig loin muscle., «JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE», 2005, 85, pp. 2227 - 2234 [Articolo in rivista]
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R. Lanciotti; L. Vannini; C. Chaves Lopez; M. Gobbetti; M. E. Guerzoni, Evaluation of the ability of Yarrowia lipolytica to impart strain-dependent characteristics to cheese when used as a ripening adjunct, «INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY», 2005, 58, pp. 89 - 99 [Articolo in rivista]
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Bertaccini A.; J. Fránová; S. Botti; D. Tabanelli, Molecular characterization of phytoplasmas in lilies with fasciation in the Czech Republic, «FEMS MICROBIOLOGY LETTERS», 2005, 249, pp. 79 - 85 [Articolo in rivista]
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Berardinelli A.; Giunchi A.; Guarnieri A.; Pezzi F.; Ragni L., SHELL EGG ALBUMEN HEIGHT ASSESSMENT BY FT-NIR SPECTROSCOPY, «TRANSACTIONS OF THE ASABE», 2005, 48 (4), pp. 1423 - 1428 [Articolo in rivista]
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O. FRANCIOSO; S. SANCHEZ-CORTES; G. CORRADO; P. GIOACCHINI ; C. CIAVATTA, Characterization of soil carbon in a long-term amendament trials, «SPECTROSCOPY LETTERS», 2005, 38, pp. 291 - 299 [Articolo in rivista]
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DINDO M.L.; MARCHETTI E., Improvement of the in vitro culture of Exorista larvarum (L.), a tachinid parasitoid of Lepidoptera, «TACHINID TIMES», 2005, 18, pp. 7 - 8 [Articolo in rivista]
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Babini A.R.; Giunchedi L.; Pignatta D.; Poggi Pollini C., Preoccupa la diffusione del deperimento da fitoplasmi, «RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORTOFLORICOLTURA», 2005, 67 (6), pp. 30 - 30 [Articolo in rivista]
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Martuscelli M.; Gardini F.; Torriani S.; Mastrocola D.; Serio A.; Chaves-López C.; Schirone M.; Suzzi G., Production of biogenic amines during the ripening of Pecorino Abruzzese cheese, «INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL», 2005, 15, pp. 571 - 578 [Articolo in rivista]
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Achon M.A.; Rubies Autonell C.; C. Ratti, First report of Barley yellow mosaic virus in Barley in Spain, «PLANT DISEASE», 2005, 89 (1), pp. 105 - 105 [Articolo in rivista]
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BARBANTI L.; VENTURI G.; ZAVANELLA M.; CANESTRALE R., Bietola: incidenza e contenimento della retrogradazione., «AGRICOLTURA», 2005, 1, pp. 101 - 104 [Articolo in rivista]
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ZANETTI F.; BEZZI G.; PANNACCI E.; AMADUCCI M.T.; CIRICIOFOLO E.; MOSCA G., Itinerari colturali sostenibili in colza invernale., «AGROINDUSTRIA», 2005, 4, pp. 91 - 100 [Articolo in rivista]
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Canavari M.; Nocella G.; Scarpa R., Stated willingness-to-pay for organic fruit and pesticide ban: an evaluation using both web-based and face-to-face interviewing, «JOURNAL OF FOOD PRODUCTS MARKETING», 2005, 11, pp. 107 - 134 [Articolo in rivista]
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A. Conchillo; L. Cercaci; D. Ansorena; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; I. Astiasaràn, Levels of phytosterol oxides in enriched and nonenriched spreads: application of a thin-layer chromatography-gas chromatography methodology, «JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY», 2005, 53, pp. 7844 - 7850 [Articolo in rivista]
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M. Bonoli; T. Gallina Toschi; G. Lercker, Analysis and quantification of phenolic compounds in vegetable extracts by high performance capillary electrophoresis (HPCE), «PROGRESS IN NUTRITION», 2005, 7, pp. 31 - 35 [Articolo in rivista]
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L. Cerretani; A. Bendini; B. Biguzzi; G. Lercker; T. Gallina Toschi, Freezing storage can affect the oxidative stability of not filtered extra-virgin olive oils, «JOURNAL COMMODITY SCIENCE», 2005, 44 (I), pp. 3 - 15 [Articolo in rivista]