Pubblicazioni scientifiche
-
P. Nasuelli, Rintracciabilità: da obbligo normativo a strumento di gestione, «EUROCARNI», 2005, 4, pp. 129 - 133 [Articolo in rivista]
-
Ratti C.; A. Pisi; V. Vallega; Rubies Autonell C., Molecular characterization of italian soil-borne cereal mosaic virus (SBCMV) isolates, «PARASITICA», 2005, 61 (1), pp. 11 - 16 [Articolo in rivista]
-
Vallega V.; C. Rubies Autonell; C. Ratti, Reaction of 31 cultivars of durum wheat and 36 cultivars of common wheat to wheat soilborne mosaic virus during 2003-04, «ANNUAL WHEAT NEWSLETTER», 2005, 51, pp. 75 - 76 [Articolo in rivista]
-
Rocculi P.; Romani S.; Lisi C.; Dalla Rosa M., Study of apple slice preservation by combined methods technology, «ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY», 2005, 39, pp. 12 - 15 [Articolo in rivista]
-
Cavani C.; Dalla Rosa M.; Bianchi M.; Bonoli M.; Petracci M.; Rocculi P., The SIQUALTECA project: poultry meat quality during further processing, «ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE», 2005, 4, pp. 524 - 524 [Articolo in rivista] Open Access
-
FERRARI R.; POZZATI M.; ZUCCHI L.; BURGIO G., Il monitoraggio degli Elateridi in azienda, «AGRICOLTURA», 2005, 33 (4), pp. 99 - 101 [Articolo in rivista]
-
G. Iafelice; E. Marconi; R. Cubadda; M-F. Caboni, Analysis and identification of phytosterols in tetraploid and hexaploid wheats, «TECNICA MOLITORIA», 2005, 56, pp. 708 - 712 [Articolo in rivista]
-
Camanzi L.; Kolega A.; Radman M., Preferences and buying behaviour of beef consumers in Tuscany, «JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE», 2005, 6, pp. 99 - 105 [Articolo in rivista] Open Access
-
ORSINI F.; RAIMONDI G.; TAMBURRINO R.; DE PASCALE S., Brassicacee in floating system: produzione e qualità del friariello campano., «COLTURE PROTETTE», 2005, 12, pp. 64 - 65 [Articolo in rivista]
-
Gianquinto G.; Sambo P.; Orsini F.; Sciortino M., L'applicazione del Cropscan nel guidare la fertirrigazione in pomodoro da industria, «COLTURE PROTETTE», 2005, 12, pp. 50 - 51 [Articolo in rivista]
-
E. Porri, Fallimento dell’allevatore tra il vecchio ed il nuovo art. 2135 cod. civ. Nuove attività connesse ed agrarietà dell’impresa zootecnica., «RIVISTA DI DIRITTO AGRARIO», 2005, 1, pp. 35 - 56 [Articolo in rivista]
-
Powell A.A.; Corbineau F.; Franca-Neto J.; Lechappe J.; Mesterhazy A.; Noli E; Pritchard H.W.; Tarp G., Towards the future in seed production, evaluation and improvement, «SEED SCIENCE AND TECHNOLOGY», 2005, 33, pp. 265 - 281 [Articolo in rivista]
-
Cerretani L.; Gallina Toschi T., Spagna e Italia, confronto tra sistemi produttivi, «OLIVO & OLIO», 2005, 9, pp. 34 - 36 [Articolo in rivista]
-
Morio Iijima; Tomoko Asai; Walter Zegada-Lizarazu; Yasunori Nakajima; Yukihiro Hamada, Productivity and water source of intercropped wheat and rice in a direct-sown sequential cropping system: The effects of no-tillage and drought, «PLANT PRODUCTION SCIENCE», 2005, 8, pp. 368 - 374 [Articolo in rivista] Open Access
-
Walter Zegada-Lizarazu; Morio Iijima, Deep root water uptake ability and water use efficiency of pearl millet in comparison to other millet species, «PLANT PRODUCTION SCIENCE», 2005, 8, pp. 454 - 460 [Articolo in rivista] Open Access
-
Walter Zegada-Lizarazu; Selma Niitembu; Morio Iijima, Mixed planting with legumes modified the water source and water use of pearl millet, «PLANT PRODUCTION SCIENCE», 2005, 8, pp. 433 - 440 [Articolo in rivista] Open Access
-
Danesi, Francesca, Oro rosso in cucina, «IL DIVULGATORE», 2005, 4, pp. 78 - 81 [Articolo in rivista]
-
Galindo, Federico Gómez*; Rocculi, Pietro; Wadsö, Lars; Sjöholm, Ingegerd, The potential of isothermal calorimetry in monitoring and predicting quality changes during processing and storage of minimally processed fruits and vegetables, «TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY», 2005, 16, pp. 325 - 331 [Articolo in rivista]
-
Francioso O.; Montecchio D.; Gioacchini P.; Ciavatta C., Thermal analysis (TG-DTA) and isotopic characterization ( 13C-15N) of humic acids from different origins, «APPLIED GEOCHEMISTRY», 2005, 20, pp. 537 - 544 [Articolo in rivista]
-
BIGI D.; STANZANI G., Il rilancio delle razze autoctone. Bovini, equini, ovicaprini, suini e avicoli: la situazione delle razze storiche dell’Emilia Romagna., «AZ BIO», 2004, 9, pp. 55 - 59 [Articolo in rivista]