Eventi
Seminar "Understanding the role of plants in development of sustainable ecosystems for food and water"
University of Bologna – Department of Agricultural and Food Sciences Viale Giuseppe Fanin 50, Bologna / Meeting room (4th floor)
Convegno "BENI PUBBLICI, AGRICOLTURA E FORESTE: i risultati del progetto PROVIDE e le implicazioni per la PAC post 2020"
Aula 6, Plesso di agraria - Viale Fanin 46 - Bologna
Summer School "Experimental Auctions: Theory and Applications in Food Marketing and Consumer Preferences Analysis"
University of Bozen-Bolzano, sited in piazza Università 5, Bolzano, Italy
5th International ISEKI_Food Conference
Stoccarda - University of Hohenheim
Conference "The Food System Approach: New Challenges for Education, Research and Industry"
Stuttgart (GER)
Progetto H2020 NOAW DISCUSSION OF THE ACTIVITIES OF THE NOAW PROJECT AND OF POTENTIAL RESEARCH COLLABORATIONS
Bologna, Plesso di Agraria, Aula e-learning, v.le Fanin 50
Corso per aspiranti Assaggiatori e Assaggiatrici di Olive da Tavola
Viale G. Fanin 50 – 40127, Bologna (aula 11)
Workshop “La pianificazione forestale che vorremmo”
Aula Magna del Plesso di Agraria, Viale Fanin 44-46, Bologna
in collaborazione con la Società Italiana di Selvicoltura ed Ecologia Forestale (SISEF)
Convegno “Public goods, agriculture and forestry: the way ahead and the future of the CAP”
FONDATION UNIVERSITAIRE, 11, Rue d'Egmont, 1000 Bruxelles
Convegno "BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event"
Brussels, Belgium
'Food Security, Sustainable Agriculture and Forestry, Marine, Maritime and Inland Water Research and the Bioeconomy'
CasArtusi - La cucina senza
Forlimpopoli (FC)
CONVEGNO scientifico - Casa Artusi - Chiesa dei Servi
Scuola Estiva "Sviluppo Sostenibile della Montagna" 2018
Sestola-Monte Cimone Italia