Eventi

11 lug 2018

Seminar "Understanding the role of plants in development of sustainable ecosystems for food and water"

University of Bologna – Department of Agricultural and Food Sciences Viale Giuseppe Fanin 50, Bologna / Meeting room (4th floor)

11 lug 2018

Convegno "BENI PUBBLICI, AGRICOLTURA E FORESTE: i risultati del progetto PROVIDE e le implicazioni per la PAC post 2020"

Aula 6, Plesso di agraria - Viale Fanin 46 - Bologna

3 lug 2018 10 lug 2018

Summer School "Experimental Auctions: Theory and Applications in Food Marketing and Consumer Preferences Analysis"

University of Bozen-Bolzano, sited in piazza Università 5, Bolzano, Italy

3 lug 2018 5 lug 2018

5th International ISEKI_Food Conference

Stoccarda - University of Hohenheim

3 lug 2018 5 lug 2018

Conference "The Food System Approach: New Challenges for Education, Research and Industry"

Stuttgart (GER)

4 lug 2018

Progetto H2020 NOAW DISCUSSION OF THE ACTIVITIES OF THE NOAW PROJECT AND OF POTENTIAL RESEARCH COLLABORATIONS

Bologna, Plesso di Agraria, Aula e-learning, v.le Fanin 50

27 giu 2018 29 giu 2018

Corso per aspiranti Assaggiatori e Assaggiatrici di Olive da Tavola

Viale G. Fanin 50 – 40127, Bologna (aula 11)

28 giu 2018

Workshop “La pianificazione forestale che vorremmo”

Aula Magna del Plesso di Agraria, Viale Fanin 44-46, Bologna

in collaborazione con la Società Italiana di Selvicoltura ed Ecologia Forestale (SISEF)

27 giu 2018

Convegno “Public goods, agriculture and forestry: the way ahead and the future of the CAP”

FONDATION UNIVERSITAIRE, 11, Rue d'Egmont, 1000 Bruxelles

26 giu 2018

Convegno "BioHorizon SC2 and KET-B Brokerage Event"

Brussels, Belgium

'Food Security, Sustainable Agriculture and Forestry, Marine, Maritime and Inland Water Research and the Bioeconomy'

23 giu 2018

CasArtusi - La cucina senza

Forlimpopoli (FC)

CONVEGNO scientifico - Casa Artusi - Chiesa dei Servi

18 giu 2018 22 giu 2018

Scuola Estiva "Sviluppo Sostenibile della Montagna" 2018

Sestola-Monte Cimone Italia